Sorin Cârţu a dezvăluit mişcările lui Rotaru de la Universitatea Craiova

Fost preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a vorbit, după plecarea din club, despre afinitatea patronului Mihai Rotaru pentru fotbalul din Balcani. Cârţu spune că sunt relaţii foarte bune între patron şi bulgari de unde au fost aduși chiar și jucători în ultimile sezoane.

Universitatea Craiova suferă fără un antrenor principal, într-o perioadă în care interimatul e asigurat de cuplul Corneliu Papură - Dragoş Bon.

La Universitatea Craiova ar putea sosi bulgarul Ivaylo Petev, în timp ce varianta Valentin Iliev, despre care s-a scris anterior, nu este de actualitate.

Sorin Cârţu a fost întrebat, la Orange Sport, despre apetitul conducerii pentru fotbalul din Balcani. De-a lungul ultimilor ani, Universitatea Craiova l-a avut antrenor pe grecul Marinos Ouzounidis, iar în echipă au existat jucători bulgari, precum: Zlatinski, Ivanov sau Dimitrov.

Acum, când Mihai Rotaru e decis să pună un antrenor de la sud de Dunăre, Sorin Cârţu a dezvăluit afinitatea patronului pentru fotbalul bulgar.  "(n.r. - Ivaylo Petev) Nu înseamnă că nu poate avea nişte calităţi (n.r. - dacă ne raportăm la fotbalul bulgar). Mi se pare că a fost la naţionala Bosniei, tot aşa, dar sunt nişte relaţii între Mihai Rotaru şi bulgarii, are nişte... Nu ştiu ce afinităţi, intervenţii, nu ştiu ce. E urmărit probabil (n.r. - fotbalul din Bulgaria). Mai lua şi jucători din Bulgaria, pe Zlatinski, Ivanov. Nu-i ştiu calităţile lui Petev, vedem în timp", a declarat Sorin Cârţu, pentru Orange Sport, după plecarea de la Universitatea Craiova.  

Vizualizări: 1,487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: