CSM Târgu Jiu 2 va juca cu Minerul Motru la Juniori C

Juniorii C de la CSM Târgu Jiu 2 vor evolua pe teren propriu în Campionatul Județean. Echipa pregătită de Florin Popete și Cătălin Trofin va juca vineri cu Minerul Motru în etapa a 8-a.

Din cele două echipe de juniori C ale CSM Târgu Jiu, în acest weekend evoluează doar echipa a doua, Grupa 2010. Cealaltă grupă, de 2011, stă în această etapă. „Jucătorii pregătiți de Florin Popete au tras tare la antrenamentele din această săptămână. Vor să câștige meciul cu echipa din Motru”, anunță csmtargujiu.ro.

Antrenorul Florin Popete se așteaptă la un meci greu cu Minerul Motru, dar are încredere în jucătorii săi că vor aborda meciul doar la victorie.

”Întâlnim pe teren propriu Minerul Motru, o echipă care joacă de mult timp împreună, o echipă arțăgoasă care practică un joc bun, dar noi ne pregătim intens pentru a aborda meciul la victorie. Sperăm la un joc bun din partea noastră și la final să ne bucurăm de o victorie frumoasă”, a precizat Florin Popete, antrenor al CSM Târgu Jiu 2, la Juniori C.

CSM Târgu Jiu2 Juniori C -Lot grupa 2010: Matei Băloi, Robert Bibanu, David Bucă, Raul Burleanu, Alexandru Ciocâlteu, David Cucu, Eduard Dăianu, Andrei Dănescu, Patrick Drugea, David Feroiu, Tudor Grecu, Adrian Ghinea, David Giorgi, Mario Gureanu, Gabriel Ilinca, Andrei Ionică, Rareș Ivașcu, Ionuț Izdrugă, Mihai Marcu, Ianis Miuț, Iulian Sârbu Gugu, Gabriel Stăniloiu, Darius Peagu, Rabin Popescu, Ianis Popete, Lucas Preda.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: