Victorie de moral pentru Gilortul Cărbunești

Echipa pregătită de Mario Găman și Boby Staicu a învins satelitul Universității Craiova. Gilortul Cărbunești s-a impus cu scorul de 2-1 în meciul disputat pe terenul de la Cărbunești.

Înaintea partidei cu satelitul Universității, craiovenii se aflau pe podium și aveau 5 victorii consecutive, iar Gilortul ocupa locul 7 și înregistrase 3 eșecuri din tot atâtea dispute. Cei de la Gilortul au avut touși unele probleme de lot în ultimele etape în care au rămas și fără antrenorul principal pe bancă.

„Ce este drept, rezultatele negative ale echipei noastre au venit și pe fondul problemelor de lot cu care s-au confruntat cei doi tehnicieni ai Gilortului, accidentări și suspendări. Și în partida de astăzi, Gheorghe, Habet și Oprișa nu au putut evolua din diverse motive. Cu atât mai prețioasă este victoria băieților noștri în fața talentaților jucători ai oaspeților. Respectarea sarcinilor tactice primite de la antrenorii noștri și dăruirea cu care au evoluat în cele 90 de minute elevii lui Mario Găman au reprezentat cheia succesului”, au explicat situația echipei cei de la Gilortul.

Meciul a început practic de la 1-0. Dragoș Săulescu a profitat de eroarea lui Neață și în secunda 48 l-a învins pe Glodean cu un șut de la 16 m. La vestiare s-a intrat cu două goluri diferență. Constantin Roncea (28’) a reluat spectaculos în plasă centrarea de pe dreapta a lui Gîlcescu. Golul oaspeților a purtat semnătura lui Frederico Cîrpici care a transformat lovitura de pedeapsă acordată ușor de centralul Lăstun în urma contactului dintre Pătrășcoiu și Rădulescu.

Etapa viitoare, Gilortul va evolua la Severin împotriva Viitorului Șimian. Partida se va disputa sâmbătă, 11 noiembrie, începând cu ora 14;00.

Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: