ACS Viitorul ar putea juca până la finalul anului la Severin

Terenul de joc din incinta stadionului din Târgu Jiu a fost recent însămânțat și este protejat în această perioadă. Din acest motiv este posibil ca nici un joc oficial să nu se mai dispute pe teren în acest an, pentru a putea fi pregătit să găzduiască jocuri în condiții bune anul viitor.

ACS Viitorul Târgu Jiu și-a mutat jocurile oficiale pe terenul de la Severin, de cînd terenul de la Târgu Jiu a intrat în reabilitare. Terenul de joc s-a degradat constant și s-a ajuns la deteriorarea gravă a suprafeței acestuia, apărând spații mari fără iarbă. Primăria Târgu Jiu a luat decizia însămânțării gazonului și efectuării de lucrări specifice, pentru a doua oară în acest an.

O decizie a primăriei interzice organizarea de activități pe teren până la finalul lunii noiembrie, deci este posibil ca anul acesta să nu se mai joace acolo nici un meci oficial.

ACS Viitorul a jucat și cu  Chindia tot pe Municipalul din Severin, la fel ca și meciul cu CS Mioveni deoarece gazonul stadionului din Târgu Jiu se află sub tratament. Cei de la ACS Viitorul nu știu exact când vor putea reveni să joace din nou la Târgu Jiu.  ”Nu știu când vom reveni la Târgu Jiu. Credeam că vom reveni pentru acest meci dar am fost anunțati că nu se poate”, a spus antrenorul Călin Cojocaru după ultimul meci.

ACS Viitorul rii joacă următorul meci pe teren propriu în data de 25 noiembrie, când va întâlni Unirea Dej.

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: