CSM Târgu Jiu 2 a înregistrat prima înfrângere în Liga 1

CSM Târgu Jiu 2, echipa care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin, a înregistrat prima înfrângere din acest sezon. Într-un meci din etapa a 4-a, echipa pregătită de Adi Roșu a pierdut, în deplasare, duelul cu ACS Ralph Brașov.

Echipa gazdă s-a impus cu scorul de 68-49. Pe sferturi scorul a fost 13-15, 15-7, 23-10, 17-17. Alexandru Berca a reușit 25 de puncte în meciul de la Brașov și a fost cel mai bun jucător de pe teren.

ACS Ralph a oprit seria de victorii a grupării gorjene. După un debut de campionat în forță, cu trei victorii conscutive, gorjenii sperau să obțină un succes și la Brașov. „Băieții lui Adi Roșu au stat însă foarte slab la capitolul aruncări, unde procentajul a fost unul dezastruos, așa cum a spus și antrenorul gorjean la finalul meciului. În plus, gorjenii au păcătuit foarte mult și pe faza defensivă, aspect care l-a nemulțumit pe antrenorul gorjean. Evoluția foarte bună a lui Alex Berca nu a fost de ajuns pentru a obține un rezultat pozitiv la Brașov”, se arată în cronica jocului pe csmtargujiu.ro.  

Alex Brerca a fost cel ami bun om de pe teren, cu 25 de puncte marcate și 6 recuperări.

Etapa viitoare, pe 12 noiembrie, CSM Târgu Jiu 2 va juca, pe teren propriu, cu CSM Oradea 2.

Vizualizări: 775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: