Cine este noul antrenor de la Universitatea Craiova!

Antrenorul bulgar ales de Mihai Rotaru va avea o responsabilitate mare pe banca Universităţii Craiova, întrucât se doreşte o reconstrucţie la echipă. Patronul oltenilor a dat de înţeles că va fi răbdător cu tehnicianul trecut inclusiv pe banca Bulgariei şi a Bosniei.

Prezent în tribune pentru a observa derby-ul din Bănie, bulgarul Ivaylo Petev și-a pus mâinile în cap când a văzut ce joacă Andrei Ivan și compania.

Noul antrenor de la Universitatea Craiova nu a părut deloc încântat de ce a văzut la viitorii săi elevi. Ivaylo Petev, tehnician în vârstă de 48 de ani care s-a aflat pe banca lui Ludogorets până pe 23 octombrie, și-a pus mâinile în cap la una dintre ultimele faze ale derby-ului. În minutul 90+5, FC U Craiova putea da lovitura de trei puncte, după ce Vladislav Blănuță a reluat cu o lovitură de cap spre poarta gazdelor. Însă, Laurențiu Popescu a intervenit salvator și a păstrat un punct în contul Universității Craiova.

Petev este triplu campion al Bulgariei cu Lodogoreţ, în 2012, 2013 şi 2023, iar de pe banca echipei unde conducător este Cosmin Moţi a plecat în octombrie.

De-a lungul carierei, noul antrenor al Universităţii Craiova le-a mai condus pe: Lyubimets, AEL Limasso, reprezentativa Bulgariei, Dinamo Zahreb, Omonia Nikosia, Al-Qadsiah, Jagiellonia şi reprezentativa Bosniei.

În vârstă de 48 de ani, Ivaylo Petev a avut parte de un moment delicat la Levski, în urmă cu 10 ani, când a fost izgonit din conferinţa de presă de către ultraşi.

Vizualizări: 1,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: