Terenul unei echipe din Liga 3, micșorat trei metri din cauza bălților!

Scene ireale au fost prezentate de liga2.ro la partida dintre Dacia Unirea Brăila și CSM Râmnicu Sărat, din etapa a 11-a din Liga 3. Jocul a avut loc pe ”celebrul” Stadion Municipal Brăila, unde suprafața este cunoscută ca fiind printre cele mai proaste din al treilea eșalon fotbalistic.

Din cauza ploilor care au căzut în Brăila în ultimele zile, gazonul s-a prezentat în condiții chiar impracticabile, dar partida de sâmbătă a fost dusă la bun sfârșit în cele din urmă, însă după mai multe peripeții. A avut câștig de cauză CSM Râmnicu Sărat, care s-a impus cu scorul de 4-1.

„Nu doar bălțile formate din cauza ploilor le-au creat probleme jucătorilor, ci și vijelia. A plouat și a bătut puternic vântul și în timpul meciului, dar a fost dus la bun sfârșit și pentru ca, poate, echipa oaspete, arbitrii și observatorii să nu fie nevoiți să revină în Brăila la o altă dată, pentru o eventuală reprogramare a partidei”, a anunțat liga2.ro.

De două ori s-a oprit meciul dintre Dacia Unirea Brăila și CSM Râmnicu Sărat, conform Pro Brăila, în prima și în repriza a doua, în minutele 3 și 51 mai exact. În primă fază s-a luat o pauză de 15 minute, iar apoi aproape o repriză întreagă, 40 de minute!

Un episod de-a dreptul amuzant ar fi fost permis de către observatorul arbitrilor, Nicolae Goidea (Slobozia – Ialomiţa). Ba chiar la recomandarea lui, dar și a delegatului de joc, Simona Rența (Galaţi). După cum se vede și în pozele din galeria foto și în filmări, din cauza faptului că bălțile s-au înmulțit pe partea cu băncilor de rezerve, suprafața efectivă de joc a fost, conform informațiilor venite de la stadion, redusă cu trei metri!

Galerie foto



Vizualizări: 1,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: