Ce spune Ivaylo Petev despre transferurile pentru titlu de la Craiova

Noul antrenor al Universităţii Craiova a fost prezentat marți de însuşi finanţatorul clubului, Mihai Rotaru.  Bulgarul Ivaylo Petev nu a vorbit încă despre transferurile pentru titlu pe care le dorește la Universitatea Craiova pentru că se gândește deja la următorul meci și spune că are timp apoi și pentru transferuri.

Ivaylo Petev a precizat, în conferința de presă a clubului, că nu se gândește încă la transferuri dar o va face până în iarnă.

Bulgarul susține că jucătorii din lot au potenţial pe care încă nu l-au arătat și nu-i stă gândul la transferuri în acest moment ci la meciul care va urma: „Contractul este până în 2026, o să vină şi trei colaboratori din staff-ul meu, am lucrat cu ei la naţionala Bosniei şi la Ludogorets. Mai avem timp să vorbim de transferuri până la iarnă, eu cred că jucătorii din lot au potenţial pe care încă nu l-au arătat şi nu mă gândesc la transferuri acum. Cel mai important este meciul de duminică, mai avem destul până la pauza competiţională şi este important să luăm maximum de la fiecare jucător.

Ştiu despre rivalitatea cu Dinamo, indiferent în ce formă sunt ei, numele este mare, orice meci e greu, e important cum o să acţionăm noi în acest meci, sper să ne prezentăm bine şi să câştigăm. Trică este fotbalistul român cu care m-am înţeles cel mai bine, dar am relaţii bune cu toţi cu care am lucrat, Mihai Stoichiţă mi-a fost antrenor şi ţinem şi acum legătura. Ştiu că îi voi antrena fiul lui Eugen Trică, dar ştie că la mine nu merg pilele şi joacă numai cine merită”.

Vizualizări: 2,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: