Înfrângere la debutul în play-off pentru CSM Târgu Jiu U19!

Juniorii U19 ai CSM Târgu Jiu au început cu o înfrângere seria meciurilor din play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național. Gorjenii au pierdut, pe teren propriu, scor 1-3, în fața celor de la Corvinul Hunedoara.

Fotbaliștii pregătiți de Alin Poenaru și Florin Popete au început bine jocul cu Corvinul. Gorjenii și-au creat câteva oportunități de a marca în prima parte a jocului, dar acțiunile bine construite au rămas fără finalitate pe tabela de marcaj. Astfel, cele două echipe au intrat la vestiare, la egalitate, scor 0-0. Și debutul reprizei secunde a fost dominat tot de jucătorii gorjeni, dar fără a concretiza pe tabelă. Hunedorenii au fost cei care au deschis scorul iar gorjenii au revenit în atac și-au scos un penalty, din care au egalat situația. În încercarea de a obține victoria, jucătorii grupării gorjene au fost surprinși pe contraatac, pe final de meci, în minutele 86 și 93. Jocul s-a încheiat cu scorul de 1-3.

Antrenorul Alin Poenaru și-a felicitat jucătorii pentru modul în care au abordat partida. ”Un joc bun făcut de băieții noștri, cu atitudine și determinare. Prima repriză a fost în totalitate a noastră. Am avut două ocazii singur cu portarul, dar din păcate am intrat la cabine cu un scor de egalitate. În repriza a doua, pe dominarea noastră, am luat gol, iar cu 15 minute înainte de final am egalat din penalty. În ultimele 10 minute am forțat victoria, din păcate însă în min.86 și 90+3, am luat două goluri. Băieții trebuie felicitați pentru ambiția cu care au jucat, dar din păcate astăzi nu am avut și un gram de noroc”, a declarat antrenorul juniorilor U19, Alin Poenaru pentru csmtargujiu.ro.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Gheorghe Ciortan, Mario Țambu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Albert Mircioiu, Mihnea Tutunaru, Silviu Ilinca, Ștefan Belea, Dragoș Blaj, Ricardo Saic, Andrei Trancău, Alexandru Lăpădat, Andrei Poenaru, Andrei Pătrașcu, Mario Păunescu, Adrian Rasoveanu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: