5 sloturi „speciale” la care poți cumpăra Speciala

Unele sloturi ies în evidență mai mult decât altele. Se remarcă prin grafică, prin modul de joc sau prin funcțiile speciale oferite. În acest articol am pregătit o sinteză cu cinci jocuri speciale la care beneficiezi și de una dintre cele mai îndrăgite funcții: posibilitatea de a cumpăra speciala.

Atunci când cumperi speciala la sloturi online, reușești să duci instant adrenalina la cote maxime. După ce plătești taxa aferentă, deschizi calea spre noi posibilități, iar jocul în sine devine mult mai dinamic. În rândurile următoare te invităm să descoperi 5 sloturi cu adevărat speciale la care poți să profiți de această funcție.

Cluster Tumble


Un slot inedit de la compania Relax Gaming. Povestea în sine a jocului are ceva special. Cluster Tumble ne prezintă povestea unei aventuriere care pleacă într-o expediție de salvare a soțului dispărut într-o misiune de explorare din junglă.

Câștigătorul asistă la toate aceste scene, iar câștigul maxim oferit de slotul Cluster Tumble este de până la 20.000x miza. Slotul are o grilă 8x8, cu o parte din poziții blocate. De fapt, aceste poziții blocate pot dezvălui simboluri speciale. Bonusul se declanșează în momentul în care eliberezi toată grila sau când colectezi trei simboluri Scatter.

Release the Kraken


Slotul a fost lansat de compania Pragmatic Play în 2020 și se remarcă în special prin muzica de pe fundal, foarte relaxantă. Acțiunea urmărește un monstru ascuns pe fundul mării, iar utilizatorii pot câștiga patru bonusuri diferite. Pentru a cumpăra speciala e nevoie să achiți 100x miza. În timpul acestei secvențe se poate declanșa și câștigul maxim care ajunge până la 10.000x miza.

Kemet’s Treasure


Amusnet Interactive are un portofoliu impresionant de sloturi. Le poți găsi pe cele mai bune cazinouri online și pe toate portalurile cu jocuri pacanele gratis. Iar unul dintre cele mai interesante este Kemet’s Treasure. Deși ne-a obișnuit cu jocuri simple, Amusnet Interactive a făcut o excepție și a lansat Kemet’s Treasure în noiembrie 2023. Acest slot este dispus pe o grilă 5x3 cu 15 linii de plată. Câștigul maxim ajunge la 10.000x miza, iar utilizatorii apreciază în mod deosebit grafica și animațiile. Per total, Kemet’s Treasure este un slot inspirat din mitologia egipteană. Fiind un slot Amusnet Interactive, automat și jackpot-ul EGT este prezent. În același timp, bonusul cu rotiri gratuite este inițiat de apariția a cel puțin 3 simboluri Scatter (Piramida) într-o singură rotire. Oferă 15 rotiri gratuite cu recompense triplate.

Hellcatraz

Acest slot creat de compania Relax Gaming te poate duce cu gândul la celebra închisoare Alcatraz și nu ești deloc departe de adevăr. În plus, grafica îți va aminti cu siguranță de vremurile în care te jucai pe televizor, fiind una retro. Creat în 2020, slotul Hellcatraz are parte de recenzii bune, este dispus pe o grilă 6x6, volatilitatea sa este ridicată, în timp ce poate avea până la 46.656 linii de plată. Câștigul maxim din acest slot ajunge până la 51.840x miza.

Jungle Spirit Megaways


Sloturile sunt de multe ori ca o aventură. Și pe asta mizează și cei de la NetEnt, care au lansat anul acesta slotul Jungle Spirit Megaways. Utilizatorilor li se propune o incursiune în junglă, cu până la 117.649 de direcții de plată. Ca simboluri regăsim Tigrul, Elefantul, Șarpele, Ursul și Crocodilul, iar slotul impresionează și prin bonusurile oferite. Există și Free Spins Wheel, prin care poți dubla numărul de rotiri gratuite. Iar în timpul rotirilor gratuite poți activa câștigul maxim de 6.547x miza.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: