S-a umplut muntele de turiști. Aglomerație pe Transalpina!

Canicula a golit orașele și mulți turiști au evadat în zona montană. Pe Transalpina, weekendul trecut, a fost mai aglomerat ca niciodată. Cu mașinile, motocicletele, bicicletele, rulota sau cortul, foarte mulți turiști au căutat un strop de răcoare la înălțime.

Duminică, au fost momente, când aproape că s-a circulat bară la bară pe unele porțiuni din cel mai înalt drum din România. Mulți turiști au căutat răcoare mai ales că aproape toată țara este sub cod roșu de caniculă. 

Pe creste, termometrele n-au arătat mai mult de 25 de grade și a fost vreme perfectă pentru plimbări în aer liber. „Noi venim din Prahova. E prima dată când vedem Transalpina. E spectaculos drumul și e foarte bună atmosfera. Este chiar răcoare atunci când bate vântul. Acasă aveam 40 de grade, aici sunt 20 și ceva așa că e perfect pentru noi”, a spus o turistă. 

Mulți au preferat să vină în vacanță cu rulotele sau cortul. „Suntem un grup de prieteni din Ungaria. Ne plac foarte mult peisajele montane din această zonă și am venit cu rulota să prindem apusul, răsăritul. E un spectacol natura aici sus”, a spus un turist străin. 

Galerie foto




Vizualizări: 1,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: