Pe ce perioadă va semna noul antrenor cu Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova va avea al patrulea antrenor din acest sezon, după Eugen Neagoe, Laurenţiu Reghecampf şi Corneliu Papură. Bulgarul Ivaylo Petev, în vârstă de 48 de ani, va debuta cu prilejul derby-ului cu Dinamo, programat duminică, de la ora 16:00.

Presa bulgară anunţă că negocierile dintre finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, şi antrenorul bulgar au decurs destul de greu, deoarece Ivaylo Petev a avut anumite pretenţii, nu de ordin material, ci în privinţa procesului de antrenament şi pregătire, dar mai ales unele legate de selecţia jucătorilor. „Petev îşi doreşte să aibă mână liberă în ceea ce priveşte şi transferurile, iar la Universitatea Craiova niciun antrenor nu a avut acest privilegiu. Au fost cazuri în care Mihai Rotaru le-a îndeplinit unor tehnicieni anumite cerințe legate de un jucător sau altul, dar strategia Universităţii Craiova a fost în principiu ca Rotaru să decidă achiziţiile, după ce jucătorii sunt propuşi de diverşi agenţi şi sunt examinaţi de analiştii clubului”, scriu cei de la ProSport care citează presa bulgară.

Sportal.bg anunţă că Ivaylo Petev este aproape de a semna un contract pe doi ani şi jumătate cu Universitatea Craiova.

„Fostul antrenor al lui Ludogoreţ Razgrad, Ivaylo Petev, a urmărit în direct derby-ul craiovean din etapa a 15-a a Ligii I, dintre Universitatea Craiova şi U Craiova 1948, care s-a încheiat 1-1. Petev a fost în tribune pe stadionul Ion Oblemenco din oraș și așteptările sunt ca la începutul noii săptămâni să fie prezentat ca antrenor al gazdelor. Fostul selecționer național al Bulgariei și Bosniei și Herțegovinei duce de aproape o săptămână negocieri, care, însă, au decurs lent, din cauza pretențiilor bulgarului, nu atât din punct de vedere financiar, cât din punct de vedere al procesului de lucru și selecţie. Discuțiile nu sunt încă în stadiul final, dar conform informațiilor noastre, ele se îndreaptă încet, dar în direcția semnării unui contract pe doi ani și jumătate”, a anunțat Sportal.bg.

Vizualizări: 598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: