De ce a ales Ivaylo Petev să antreneze Universitatea Craiova!

Antrenorul bulgar Ivaylo Petev a semnat un contract cu Universitatea Craiova până în 2026. Tehnicianul a precizat că formația din Bănie este echipa care l-a dorit cel mai mult din cariera sa.

Cunoscător al fotbalului din România dar și prieten cu foști jucători români din generația sa, Ivaylo Petev nu era străin de fenomenul fotbalistic din țara vecină. Bulgarul a precizat că Universitatea l-a curtat mult timp și l-a dorit foarte mult, catalogând drept respect această dorință a patronului oltenilor de a-l convinge că preia echipa.

„Universitatea Craiova este echipa care m-a dorit cel mai mult din cariera mea, asta înseamnă respect. Am jucat şi cu jucători români pe vremuri, am antrenat români, urmăresc acest campioant şi părerea mea este bună despre fotbalul românesc. Oriunde te duci, munca este la fel, trebuie să lucrezi cu toată inima şi să dai maximum. Fiecare trebuie să dăm totul, pentru ca Universitatea să arate cum trebuie, ambiţiile mele şi ale patronului sunt aceleaşi. ... Munca este muncă în orice club, nu consider că este un pas înapoi venirea la Craiova, eu şi echipa mea o să dăm totul pentru a avea rezultate bune şi să mulţumim oamenii. Proiectul este foarte important, am venit aici pentru proiect şi pentru acest om, Mihai Rotaru. Aşteptările sunt mari, este normal, avem potenţial şi putem câştiga orice meci atunci când lucrăm cum trebuie. Nu am ştiut că Mihai Rotaru a venit prima dată la conferinţă, e un semn de respect”, a spus noul antrenor al oltenilor.

Vizualizări: 4,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: