Un fost pandur a ajuns din nou sub comanda lui Flavius Stoican!

Flavius Stoican l-a dorit foarte mult la noua sa echipă pe fostul pandur Erico. CSM Reșița l-a legitimat pe Erico da Silva și îl poate folosi în ultimele trei meciuri din acest an.

Doar trei etape au mai rămas de disputat în 2023 din sezonul regulat al Ligii 2, iar echipele continuă să facă achiziții, cu gândul și la partea a doua a sezonului, care va începe la finalul lunii februarie a anului viitor.

CSM Reșița a reușit în aceste zile să-l legitimeze pe brazilianul Erico Constantino da Silva, ultima dată la UTA Arad, în sezonul trecut al primei ligi.

Erico da Silva se pregătea de o perioadă de timp cu CSM Reșița, însă legitimarea brazilianului nu a fost posibilă până acum fiindcă acesta avea nevoie să-și obțină permisul de muncă, a informat liga2.ro. Cum actele au fost în regulă, clubul bănățean l-a înregistrat la FRF și acesta poate debuta sâmbătă pentru noua sa echipă, în deplasarea de la Unirea Dej, o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Erico Constantino da Silva a jucat în ultimele trei sezoane pentru UTA Arad, în 77 de meciuri în prima ligă, în care a înscris și 6 goluri, și în 4 jocuri din Cupa României. Fundașul este liber de contract din vară, când s-a despărțit de arădeni, după ce în campionatul trecut a fost utilizat în doar 13 partide, sub jumătate din aparițiile avute în precedentele două sezoane.

Sud-americanul a mai evoluat în România pentru ”U” Cluj (2012), Pandurii Târgu Jiu (2013 - 2017) și Astra (2017-2019). Erico a jucat o finală de Cupa Ligii cu Pandurii (scor 0-3 cu FCSB, în 2015) și o finală de Cupa României cu Astra (scor 1-2 cu Viitorul Constanța, actuala Farul, în 2019).

Fratele său geamăn, Elton Constantino da Silva, și el fost jucător la Pandurii, joacă acum tot în Liga 2, pentru Corvinul Hunedoara, acesta evoluând în România doar pentru Pandurii și FC Voluntari.

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: