CN U15 Feminin: CSM Târgu Jiu va juca cu Dan Dacian București și Sepsi Sfântu Gheorghe

Echipa de baschet feminin U15 a CSM Târgu Jiu se va deplasa în acest weekend în județul Covasna, la Zăbala. Acolo vor avea loc meciurile din Faza a II-a din Campionatul Național U15.

Junioarele pregătite de Laurențiu Răuț vor juca cu ACS Dan Dacian București și ACS Sfântu Gheorghe, în cadrul primului turneu din Grupa 2. Meciurile se vor disputa sâmbătă, 11 noiembrie, și duminică, 12 noiembrie. Gruparea gorjeană a informat că are ca obiectiv calificarea la Turneul Semifinal.

”Va fi un turneu dificil. Avem probleme de lot, dar vom încerca să câștigăm cel puțin un meci, pentru a păstra șanse de calificare la Turneul Semifinal”, a declarat antrenorul formației gorjene, Laurențiu Răuț pentru csmtargujiu.ro.

După două turnee disputate în prima fază a Campionatului Național U15, baschetbalistele pregătite de Laurențiu Răuț au terminat pe locul 2 în Grupa A și s-au calificat în fază superioară a competiției.

După o pauză destul de consistentă, de aproape o lună de zile, dar în care s-au antrenat intens pentru următorul turneu, tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu vor relua în acest weekend seria meciurilor oficiale. Se anunță un turneu destul de greu pentru junioarele lui Laurențiu Răuț, care au de înfruntat două dintre echipele puternice la acest nivel juvenil, Dan Dacian din București și Sepsi Sfântu Gheorghe.

În luna decembrie se va disputa și Turneul 2 din Grupa A iar primele doua echipe se vor califica la Turneul Semifinal.

LOT CSM TÂRGU JIU: Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Carla Deaconu, Ilinca Oproiu, Sara Canavea, Bianca Bliduți, Iulia Merișescu, Ariana Folcuț, Alexia Drăgușin, Miruna Bălășoiu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: