Luptătorii CSM Târgu Jiu participă la CN U17 și Cupa României Seniori

Finalul de săptămână este unul extrem de intens pentru secția de lupte a CSM Târgu Jiu. Trei dintre sportivii pregătiți de antrenorul Mădălin Gorjanu participă în perioada 9-12 noiembrie la Campionatul Național Individual U17 și Cupa României Seniori.

Competiția se dispută la Târgu Mureș, acolo unde Octavian Mitoi va intra pe saltea la categoria 71 de kilograme în competiția juniorilor U17 și are ca obiectiv clasarea pe podium, după cum a informat site-ul oficial al clubului. Tot la U17 va concura și Denis Frumușelu, dar la categoria 110 kilograme, în timp ce Andrei Fulger va concura în Cupa României Seniori, la categoria 65 de kilograme.

Sala Sporturilor “Simon Ladislau” din Târgu Mureș găzduiește Campionatul Național Individual de lupte, rezervat sportivilor cu vârsta sub 17 ani, precum și Cupa României la lupte la seniori, acolo unde sute de sportivi se vor întrece pentru medalii. Printre cei care aspiră la o medalie este și luptătorul gorjean Octavian Mitoi, legitimat la CSM Târgu Jiu. Sportivul pregătit de Mădălin Gorjanu are tot dreptul să aspire la o clasare pe podium, mai ales că vine după o performanță excepțională, obținută în urmă cu o lună de zile, atunci când a devenit campion național la categoria de vârstă U17, după ce a cucerit medalia de aur la categoaria 71 de kilograme în cadrul Campionatului Național Invididual U17- Probă parter.

Vizualizări: 365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: