Universitatea Craiova – Dinamo se dorește a fi meciul renașterii

Noul antrenor numit recent de Universitatea Craiova va debuta cu ocazia unui important derby. Meciul cu Dinamo ar putea constitui renașterea pentru olteni, care au trecut printr-o perioadă de criză, aceeași situație de criză fiind însă și la Dinamo.

Ambele echipe care se întâlnesc duminică trec printr-o criză de rezultate. Meciul va constitui și debutul lui Ivaylo Petev dar va fi și o nouă șansă pentru Ovidiu Burcă de a se salva sau de a-și pierde tot creditul în fața fanilor ”câinilor”.

Duminică, de la ora 16:00, în Bănie, se joacă Universitatea Craiova - Dinamo, un duel al orgoliilor între cele două echipe. Ambele formații sunt în criză de rezultate, oltenii fiind în luptă pentru podium și titlu, "câinii" dorind să iasă din zona retrogradării, acolo unde s-au împotmolit de mai multe săptămâni.

Ultimele rezultate ale celor două echipe nu-i îmbie pe fani să se înghesuie în cumpărarea biletelor. Oltenii au 4.400 de abonați, iar dinamoviștii au confirmat pentru gsp.ro că vor avea alocate 2.300 de tichete pentru confruntarea de la Craiova, galeria "câinilor" urmând a se pregăti de deplasarea în Oltenia.

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: