Juniorii U19 și U17 de la CSM Târgu Jiu se vor deplasa în Banat

În etapa a 2-a din play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național, echipele de Juniorii U19 și U17 CSM Târgu Jiu se vor deplasa în Banat pentru duleurile cu CS Ghiroda și Giarmata VII. Juniorii U19 vor juca de la ora 12.00, în timp ce meciul juniorilor U17 va începe la ora 14.00.

Chiar dacă a pierdut etapa trecută, CSM Târgu Jiu este la doar 2 puncte distanță de podium și la 4 puncte de liderul seriei. Gorjenii ocupă acum locul 5 în serie, cu 20 de puncte iar gazdele sunt pe ultimul loc, cu 18 puncte.

Echipele au intrat în faza a doua a competiției cu punctele acumulate în prima parte a campionatului. Astfel, meciul de la Becicherecu Mic, acolo unde se dispută confruntarea din weekend, devine unul extrem de important pentru juniorii gorjeni, după cum a informat csmtargujiu.ro. În cazul unei victorii gorjenii se mențin în lupta pentru un loc pe podium. Deși jocul echipei nu a arătat rău în ultimele etape, Alin Poenaru recunoaște că formația din Târgu Jiu nu este la potențialul său maxim.

”Duminică ne vom deplasa la Ghiroda, unde vom avea parte de un adversar greu, ca toți adversarii din play-off. Din păcate, noi suntem în scădere. De la începutul campionatului ne-am bazat cam pe același prim 11 și se simte oboseala, mai ales că majoritatea băieților mei sunt și cu doi ani mai mici decât adversarii. Sper să facem un joc bun așa cum am făcut și până acum, dar să mai avem și puțin noroc, pentru că în ultimul timp jocul arată bine, dar nu suntem inspirați la finalizare”, a precizat

Alin Poenaru, antrenor al grupei CSM Târgu Jiu U19.

Imediat după partida juniorilor U19, va urma și confruntarea dintre grupele de juniori U17 ale CS Ghiroda și CSM Târgu Jiu. La fel ca la U19, și juniorii U17 CSM Târgu Jiu sunt pe locul 5 în Seria a 7-a, la doar 3 puncte distanță de podium. Gorjenii au acumulat până acum 15 puncte și sunt într-o formă foarte bună. Echipa lui Sorin Vintilescu merge în Banat doar cu gândul la victorie. Gazdele de la Ghiroda sunt pe ultimul loc, la doar un punct distanță de gruparea din Târgu Jiu, de aceea se anunță și aici un meci extrem de interesant.

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: