Alina Eremia reprezintă România la Campionatul Balcanic de la Atena

Atleta Alina Eremia va reprezenta România la Campionatul Balcanic la maraton de la Atena. Sportiva cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu și CS Pandurii Târgu Jiu, pregătită de profesorul Ion Bură, merge în capitala Greciei cu gândul la o clasare pe podium.

După ce a cucerit titlul de vicecampioană balcanică în proba de semimaraton cu echipa României, la începutul lunii septembrie, la Balcaniada de Semimaraton din Macedonia, de la Bitola, Alina Eremia vrea din nou gloria europeană, anunță csmtargujiu.ro. „Sub atenta îndrumare a profesorului Ion Bură, atleta noastră s-a pregătit intens în ultimele săptămâni și este gata să atace podiumul la Atena”, anunță sursa citată.

Alina Eremia a precizat că vrea să obțină și un ”personal best” în competiția ateniană: ”Urmează o competiție importantă pentru mine. La Campionatul Balcanic de maraton, care se va desfășura în Atena, am ca obiectiv să îmi fac un ”personal best” și vreau să ne clasam cu echipa în primele trei echipe. Voi da tot ce pot să alerg bine și să ajut echipa. Îmi doresc să venim cu medalie acasă”.

Alina Eremia va face echipă cu o altă gorjeancă, Adela Bălțoi Dumitrescu, atletă care reprezintă acum cluburile ACS Sportul Feroviar și CSM Caransebeș.

Vizualizări: 711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: