Meci important, la Baia Mare, pentru handbalistele CSM Târgu Jiu

Urmează un meci extrem de important în acest weekend pentru echipa de handbal a CSM Târgu Jiu. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache vor merge în nordul țării, la Baia Mare, pentru duelul cu Minaur, programat sâmbătă, 11 noiembrie.

Handbalistele CSM Târgu Jiu au parte de o deplasare lungă și un meci dificil cu vecina de clasament, Minaur. În Sala ”Lascăr Pană” din Baia Mare se întâlnesc două echipe cu același număr de puncte în clasament, după ce, fiecare a acumulat câte 9 puncte. Minaur este pe locul 10, iar CSM Târgu Jiu pe 11 în Liga Florilor, cele două formații fiind despărțite de golaveraj, capitol la care băimărencele stau ceva mai bine. Despre importanța meciului de la Baia Mare a vorbit la conferința de presă premergătoare acestei partide, antrenorul secund al grupării gorjene, Andrei Enache.

“Cred că suntem cu toții încrezători și conștienți de importanța acestui meci. Întâlnim o echipă care are același număr de puncte cu noi, care este într-o formă destul de bună, având în vedere faptul că au pierdut ultimul meci acasă contra echipei din Vâlcea, la un singur gol, iar pe Știința București a bătut-o la o diferență de peste 15 goluri. Asta nu poate face decât să ne pună în gardă. Dar, repet, suntem cu toții conștienți de importanța acestui meci, pentru că suntem vecine de clasament și pentru că este o echipă cu care știm că ne putem bate. În mintea noastră acum este doar victoria. Contează pentru noi foarte mult să aducem puncte de la Baia Mare. Ar fi un succes foarte important, în primul rând pentru clasamentul final, pentru că este foarte important cum vom termina această serie de meciuri. Abia apoi ne gândim la meciurile din cupa europeană. Știm că toată lumea le așteaptă, știm că este o euforie foarte mare în jurul acestor partide. Însă, repet, concentrarea noastră, momentan, este doar pentru meciul de la Baia Mare”, a prefațat meciul din weekend, antrenorul secund al grupării gorjene, Andrei Enache.

Partida contează pentru etapa a 10-a din Liga Florilor și va începe la ora 18:00.

Vizualizări: 749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: