CSM Târgu Jiu, învinsă pe terenul CSO Voluntari

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat sâmbătă, pe terenul echipei CSO Voluntari. Echipa gazdă s-a impus cu scorul de 80-69 în jocul care a contat pentru etapa a 8-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95.

Fără Octavian Popa Calotă, care a fost accidentat, CSM Târgu Jiu a început bine partida de la Voluntari. Jalen Dupree a fost cel care a deschis tabela de la Voluntari, pentru primul avantaj al grupării gorjene. Tot Dupree a marcat și primul coș de 3p al meciului, pentru un nou avantaj al echipei din Târgu Jiu.

Dimitrius Underwood a fost cel mai bun om al grupării gorjene cu 25 de puncte marcate, 8 recuperări și 7 pase decisive și a fost urmat de Jalen Dupree, care a totalizat 15 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă.

Pivotul bosniac Arsenieje Vuckovic a termiant meciul cu 12 puncte, 5 recuperări și două pase decisive. Americanul Ethan Wright a terminat meciul cu 11 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive iar Noam Weinberg a totalizat 5 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

CSM Târgu Jiu: Dimitrius Underwood 25p, Noam Weinberg 5p, Ethan Wright 11p, Robert Paliciuc, Camil Berculescu, Jalen Dupree 15p, Adrian Vaida 1p, Arsenije Vuckovic 12p, Falvius Toropu, Alexandru Mitu. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: