Probleme mari de lot la Craiova, la debutul lui Ivaylo Petev

Antrenorul bulgar Ivaylo Petev debutează la Universitatea Craiova cu prilejul derby-ului cu Dinamo, programat duminică, de la ora 16:00, în prima etapă a returului Ligii 1. Fostul tehnician al lui Ludogorets nu este scutit de probleme la acest prim joc al său în campionatul României.

Petev are la dispoziţie numai doi stoperi din lotul de bază, Raul Silva şi Vladimir Screciu, fiind nevoit să apeleze la doi fundaşi centrali de la formaţia-satelit, senegalezul Jean Baptiste Mendy şi croatul Karlo Tomaşec.  Aceştia nu au debutat încă pentru Universitatea Craiova, evoluând până acum numai în meciuri amicale.

Oltenii au doi stoperi indisponibili pentru o lungă perioadă, pe Gjoko Zajkov, accidentat de fiecare dată când a participat la acţiunile naţionalei Macedoniei de Nord, ultima dată destul de grav, în zona vertebrelor din preajma gâtului, precum şi Juraj Badelj, „rupt” pe finalul derby-ului cu FCU Craiova.

Gjoko Zajkov a început programul de recuperare, la clinica fiziokinetoteraputului Craiovei şi al echipei naţionale, Alin Burileanu. În acelaşi timp, Juraj Badelj ar apela la serviciile „vraciului” Marijana Kovacevic, la Belgrad, pentru a se recupera mai repede. În caz de nevoie, Ivaylo Petev ar putea apela şi la Alexandru Creţu pentru postul de stoper, în derby-ul cu Dinamo.

Cei de la Universitatea Craiova nu se pot baza nici pe decarul echipei, Ştefan Baiaram, care în ultimul an a fost aproape în permanenţă în afara lotului, din pricina accidentărilor. Probleme au avut săptămâna aceasta şi Andrei Ivan şi Mihai Căpăţână, dar aceştia vor fi recuperaţi până la ora duelului cu Dinamo.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: