La un pas să fie dat afară de la Universitatea Craiova!

Un jucător mult dorit la Universitatea Craiova, pentru care s-a plătit o sumă uriașă de bani, nu a dat randamentul așteptat. Acum, Alexandru Ișfan e la un pas să fie dat afară de la Universitatea Craiova, după ce a dezamăgit în primul său an petrecut la trupa din Bănie.

Fotbalistul pe care Mihai Rotaru l-a cumpărat pentru 650.000 de euro e la un pas să fie dat afară de olteni. 

Ajuns la Craiova la începutul acestui an, în ianuarie, de la FC Argeș, primele șase luni în Bănie au fost dezamăgitoare pentru Ișfan, care reușea un singur assist în 16 partide. „Era de așteptat, însă, ca mijlocașul să depășească momentul dificil și să se ridice la nivelul așteptărilor începând cu noua campanie, având și avantajul unei pregătiri de vară efectuată alături de colegii săi. Lucrurile n-au decurs chiar așa, iar Ișfan, care va împlini deja 24 de ani în ianuarie 2024, pare să fi intrat într-un impas din care greu mai poate avea scăpare. Argeșeanul a bifat doar șapte partide în acest tur de campionat, fără a-și trece în cont vreo contribuție decisivă, iar dacă la începutul sezonului se afla printre titulari sau bifa minute meci de meci, în ultimele nouă etape din Superliga a mai prins doar câteva minute în finalul înfrângerii cu Petrolul, 1-3, fiind introdus în minutul 87”, se arată într-o statistică a realizărilor sale realizată de ProSport.

Nici măcar Gică Craioveanu, un om apropiat de club, care a fost prezent la unele antrenamente ale Universității Craiova, nu-și poate explica acest blocaj al lui Ișfan.

„Ișfan e blocat mental. Eu am văzut foarte multe antrenamente ale Craiovei în vara asta. Băiatul se implică, este dedicat, dar când ajunge la stadion, pe teren, se blochează. E posibil ca presiunea suporterilor și a banilor care s-au cheltuit cu transferul lui să-l apese. Și el ar trebui cumva ajutat”, declara, recent, Gică Craioveanu.

Vizualizări: 7,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: