CSM Târgu Jiu își joacă șansa la Voluntari

Un nou meci al echipei de baschet a CSM Târgu Jiu în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 este programat în acest weekend. Gruparea gorjeană s-a deplasat oentru jocul programat sâmbătă, în deplasare, pe terenul echipei CSO Voluntari. 

CSM Târgu Jiu are parte de o nouă confruntare dificilă în acest weekend, cu CSO Voluntari, echipă pe care antrenorul Kresimir Basic o vede în top 5 echipe din campionat. Echipa din Voluntari este pe locul 4 în Conferința A, cu 4 victorii și 2 eșecuri, în timp ce gruparea gorjeană ocupă în acest moment locul 7, cu 2 victorii și patru înfrângeri. 

Antrenorul croat recunoaște că echipa sa nu trece printr-o perioadă tocmai bună și speră ca baschetbaliștii să se regrupeze după partidele mai puțin reușite cu U Cluj și Rapid. Principalul echipei din Târgu Jiu vrea constanță în jocul baschetbaliștilor săi.

”Ne vom juca șansa noastră”, au anunțat jucătorii CSM Târgu Jiu, care merg cu încredere la Voluntari, unde vor încerca să obțină un nou succes în Liga Națională. Băieții lui Kresimir Basic vor avea o misiune destul de dificilă pe terenul unei echipe cu pretenții la nivelul Ligii Naționale. Venit în vara acestui an la Târgu Jiu, americanul Jalen Dupree se simte bine la noua sa echipă. Baschetbalistul american crede că CSM Târgu Jiu are nevoie de mai multă energie și agresivitate pe întreaga durată a partidei pentru a putea obține un rezultat pozitiv: ”Fiecare meci are provocările lui și dacă vom lupta, vom avea șansa noastră. Spre deosebire de meciurile trecute, vrem, și în repriza a doua a confruntării, să intrăm cu mai multă energie și agresivitate. Liga din România este una fizică, încă mă adaptez aici, dar sunt fericit pentru alegerea făcută”.

Partida se dispută sâmbătă, de la ora 19.30, și contează pentru etapa a 8-a din Conferința A. Meciul poate fi urmărit și pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet(FRBTV).

Vizualizări: 312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: