Calculele de acasă nu s-au potrivit cu cele de la Severin

Plecați la meciul de la Severin cu Viitorul Șimian cu gânduri de victorie, cei de la Gilortul Cărbunești s-au întors cu cinci goluri primite. Se menține astfel complexul dobândit la ultimele meciuri împotriva Șimianului.

Gilortul Târgu Cîrbunești pare să fi dezvoltat un adevărat complex în faţa Viitorului Șimian, în meciurile de la Severin, așa cum constată și clubul gorjean. Cele două formații au fost adversare în ultimele 3 campionate și de fiecare dată, la Severin, în sezonul regulat, Gilortul a încasat câte 5 goluri, 5-1 în urmă cu 2 ani, 5-0 anul trecut și 5-1 acum.

Înaintea meciului din weekend cei de la Gilortul se arătau optimiști deși aveau în continuare probleme de lot.

„Deși băieții noștri și-au dorit enorm de mult să obțină un rezultat pozitiv în partida de astăzi, aceștia au capotat din nou pe municipalul din Severin. Meciul în sine nu a fost unul spectaculos. Elevii lui Mario Găman au jucat bine până la primirea golului care a mișcat pentru prima dată tabela de marcaj, fază la care apărarea Gilortului nu a intervenit la un balon înalt în suprafața de poartă. După pauză, băieții noștri nu au mai putut ține ritmul, iar erorile din defensivă au facilitat victoria meritată a gazdelor. Habet și Gîlcescu ar fi putut îndulci din amarul înfrângerii dacă erau mai pragmatici în fața porții. Golul de onoare a fost reușit de Marian Habet cu o execuție din afara careului”, se arată în cronica acestui meci nu atât de spectaculos pe cât arată scorul.

 În etapa viitoare, vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 14:00, Gilortul întâlnște pe teren propriu cealaltă formație din Gorj care activează în Liga 3, CSO Turceni.

Vizualizări: 1,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: