Surprize în lanul cu lavandă al Anei

Sfârșit de săptămână cu miros de lavandă în Târgu Jiu. Are loc a cincea ediție a Festivalului Lavandinne. Organizatoarea anunță surprize și promite ca acesta să fie momentul magnific al verii. 

Sâmbătă, de la 11 la 16, e program dedicat ședințelor foto în lavandă, unde curioșii vor descoperi mai multe produse artizanale din lavandă. De la 17, poate fi admirată o expoziție de fotografii cu portul popular gorjenesc, cu obiceiuri și tradiții specifice locului, dar și o expoziție cu fotografii din Târgu Jiul de odinioară va fi la dispoziția vizitatorilor.

Urmează apoi un recital folcloric cu Daria Cojocaru și Alexandru Cioiu. Apoi ansamblul Nedeia de la Novaci va prezenta jocuri populare din orașul de sub munte.

Va urma o altă surpriză muzicală.  „Noi îl stim drept ,,Vivaldi", iar cine l-a auzit cântând nu poate fi decat de acord cu mine cand spun ca orele trec fara sa-ti dai seama ascultându-l. Daniel Pirvu si a lui vioara fermecata ne vor fi alaturi sâmbăta pe 22 iunie la Festivalul Lavandinne editia a-V-a. Aduce cu el si trilul a doua privighetori: Bianca Sapunaru si Liliana Ciochina Neoaga. Cei care doresc sa piarda noțiunea timpului in magia creată de arcușul viorii lui Daniel si-n cantecul melodios al privighetorilor sale sunt așteptați Sambata 22 iunie intre  17.00-19.00”, anunță Ana Neagu, organizatoarea evenimentului. 

Festivalul Lavandinne va continua și duminică. Atunci vor fi organizate mai multe ateliere creative. 15 lei costă biletul pentru cei care vor să viziteze cultura de lavandă și 35 de lei pentru cine rămâne la programul artistic, de sâmbătă, de la 17 la 19. Copiii până în 7 ani au gratuitate.

Vizualizări: 2,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: