Vrea să facă fabrică de instrumente muzicale în localitate

O investiție îndrăzneață este inițiată de primarul din comuna Polovragi care speră obțină finanțare pentru realizarea unei fabrici de instrumente muzicale. Edilul a depus deja cerere pentru finanțarea proiectului dedicat în special tinerilor, dar și bătrânilor din Polovragi care îndrăgesc instrumentele muzicale.

Pentru că în comuna Polovragi sunt mulți meșteri populari, printre aceștia numărându-se și cetățeni care fac instrumente muzicale, edilul din comună s-a gândit să le dea șansă. Bătrânii, dar și tinerii din comună care iubesc acest meșteșug vor lucra în fabrica de la  Polovragi.

”Investiția este prinsă într-un proiect de finanțare și să vedem dacă reușim să obținem bani să facem fabrica.  Noi aici la Polovragi avem o tradiție în a fabrica instrumente muzicale. Avem diverși meșteri care fac fluiere dar și alte instrumente.  O să angajăm  și bătrâni dar și tineri care să învețe de la cei mai în vârstă.  Încercăm să identificăm și un teren unde va fi construită fabrica în așa fel încât să nu incomodăm restul activităților de habitat”,  a spus primarul din Polovragi, Gheorghe Epure.

Vizualizări: 2,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: