Brunch caritabil de Sânziene. Strâng fonduri pentru cinema în aer liber - ultimele locuri

Conacul Olarilor din Baia de Fier găzduiește luni, 24 iunie, un brunch special de Sânziene, cu un scop nobil: strângerea de fonduri pentru amenajarea unui cinema în aer liber în comunitatea locală. Mai sunt câteva locuri pentru participarea la acest eveniment gastronomic.

Înscrieri AICI


Participanții la eveniment vor avea ocazia să se bucure de un meniu autentic, ce combină cele mai bune ingrediente locale și rețete tradiționale: primire cu Pâinea Soarelui cu sare și un pahar de vin de casă; aperitive: platouri cu brânzeturi și mezeluri locale, tarte cu brânză de burduf, pâine cu pastă de jumări și ceapă, ciorbă de roșii; feluri principale: plăcinte cu urdă și stafide, mămăligă cu de toate, tochitură de vițel, pastramă de oaie la ceaun, desert: prăjitură cu magiun și nuci și siropuri naturale, vin de casă, apă.

Toate fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi dedicate amenajării unui cinema în aer liber, un proiect de suflet care va aduce filmele mai aproape de comunitate, oferind un spațiu de socializare și cultură pentru toți locuitorii din Baia de Fier și vizitatorii săi.


Mai sunt câteva locuri la evenimentul de celebrare a Sânzienelor la Conacul Olarilor, prin care cei interesați pot contribui la dezvoltarea unui proiect cultural esențial pentru comunitate. Fiecare bilet vândut aduce Baia de Fier mai aproape de a avea propriul cinema în aer liber, un loc unde filmele, prietenii și familia se întâlnesc sub cerul liber. Prețul unui bilet este 250 de lei de persoană.

Vizualizări: 1,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: