Patru eleve de la Colegiul „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu au transformat Centrul de Transfuzie Sanguină Gorj

Patru eleve de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu au pictat pereții Centrului de Transfuzie din Gorj. Acțiunea a fost sprijinită de Asociația Be Teen.

Tinerii sunt adesea motorul schimbării pozitive în comunitate, iar cele patru fete au demonstrat acest lucru prin dedicarea și talentul lor artistic.

Centrul de Donare Sânge a primit un suflu nou, mulțumită unor voluntare implicate activ în ceea ce presupune ”schimbarea în bine”.

Echipa este formată din: Laigner Francesca-Maria, Grigoroiu Ștefania-Emilia, Gomoi Miruna și Meche Maria (coordonator).

”Pictarea pereților Centrului de Transfuzie a fost o experiență inedită, plină de satisfacție și dedicare, menită să creeze un mediu mai primitor pentru donatori și personalul medical. Suntem mulțumite de rezultat și sperăm ca, prin fiecare pată de culoare, să redăm spațiului o notă de veselie și speranță”, a fost mesajul celor patru eleve.

Inițiativa lor a fost sprijinită de Asociația Be Teen, organizație care s-a făcut remarcată prin numeroasele proiecte implementate atât în Târgu Jiu, cât și în alte localități din Gorj.

”Asociația Be Teen nu a făcut altceva decât sa pună tinerele în legătură cu echipa de la Centru. Toate aceste frumoase rezultate li se datorează lor, celor patru eleve care au reușit să ducă la bun sfârșit o inițiativă de lăudat. Mulțumim pentru parteneriat și deschidere echipei și conducerii Centrului. Mulțumim doamnei director Nicoleta Căluțoiu”, transmite Roxana Pistol, președinta Asociației Be Teen.

Galerie foto






Vizualizări: 6,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: