Cum să știi dacă iubitul tău te înșală: Semne și indicii 

Știu că nu e ușor să îți pui întrebarea asta, dar dacă ești aici, probabil te gândești: "Oare iubitul meu mă înșală?" Este un gând greu de suportat, dar nu ești singura care a trecut prin asta. 

Hai să vorbim puțin despre ce ar putea însemna acest lucru și cum poți să îți dai seama dacă suspiciunile tale sunt reale. 

Semne că înșală și pe care s-ar putea să le ignori


Am trecut și eu prin asta, iar instinctul de femeie mi-a spus că lucrurile nu mai sunt la fel ca înainte și m-a făcut să cred că sunt înșelată. Uite câteva semne de comportament la care ar trebui să fii cu ochii:

●      Nu mai vorbește cu tine la fel de des: Înainte vă trimiteați mesaje și vă sunați mereu, dar acum e tot mai distant.

●      E tot timpul pe telefon: Devine brusc foarte secretos cu telefonul lui, îl ține cu ecranul în jos pe masă, il blochează cand te apropii până târziu sau să iasă mai des cu prietenii (fără tine). 

●      Nu mai e prezent în relație: Îl simți absent, chiar și când sunteți împreună, s-ar putea să fie ocupat cu altceva (sau altcineva).

Acum, nu vreau să îți spun că toate aceste lucruri înseamnă neapărat că un iubit inseala, dar e bine să fii atentă la ele și să ai în vedere opțiuni precum aplicatie urmarire telefon iphone.

Cum să-ți dai seama dacă iubitul tău înșeală?


Discută cu el, pur și simplu!
Uneori, cea mai bună metodă este să fii directă. Atenție totusi, barbații sunt mincinoși cu experiență. Vezi cum reacționează când îl întrebi cum i-a mers ziua, unde a fost, ce s-a întâmplat la muncă.

Dar, dacă nu ești pregătită pentru o astfel de discuție, mai sunt și alte moduri cum să afli dacă iubitul tău înșeală, precum verificarea telefonului (știu, nu e tocmai cel mai frumos gest, dar dacă asta te ajută să ai liniște...)

Folosește mSpy să vezi ce face iubitul pe telefon
Dacă iubitul meu mă înșală și aș avea nevoie de un mod discret să aflu adevărul, aș folosi direct mSpy. Este o aplicație discretă care te ajută să vezi ce face pe telefonul lui fără ca el să știe.

Ce face mSpy:

●      Monitorizarea mesajelor: Vezi ce scrie și cui scrie.

     Urmărirea apelurilor: Află cu cine vorbește și cât timp.

●      Verificarea locației: Știi unde este, chiar și când nu îți spune.

●      Verificarea activității pe rețelele sociale: Urmărește tot ce face pe Instagram, Facebook și alte rețele.

Poate părea cam invaziv, dar dacă ai ajuns în punctul în care nu mai poți dormi noaptea de griji, poate că e timpul să afli adevărul.

Iubitul meu inseala, ce fac dupa ce am aflat?
Nu e sfârșitul lumii. Atât noi fetele, cât și ei, ne întâlnim cu astfel de situații. Semne ale unui iubit înșelat sunt ceva mai greu de identificat, ce-i drept femeile sunt mai atente.

În cazul în care tu ești cea înșelată, concentrează-te pe ceea ce îți dorești tu de la viață. Crezi că merită o discuție? Fă-o. Simți că ai nevoie de timp pentru tine să te gândești ce vrei să faci mai departe? Ia-ți tot timpul din lume fără presiune. Și nu uita că ești mai puternică decât crezi!

Așadar, care este verdictul?
Ca femeie, este normal să ai îndoieli și să te întrebi "oare iubitul meu mă înșală?", mai ales dacă ai observat unul sau mai multe din semnele unui iubit infidel.

Fie te bazezi pe intuiție, aduni indicii treptat, îl confrunți direct printr-o discuție sau, dacă preferi cea mai ușoară cale, folosești o aplicație de monitorizare cum ar fi mSpy.

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: