Lumânări de tort sub formă de cifre sau alte decorațiuni? Ai opțiuni pentru băieți, la Petrecereamea

Se apropie ziua de naștere a băiatului tău? Aprovizionează-te din timp, din magazinul online petrecereamea.ro! Ce decorațiuni de tort găsești aici, pe lângă lumânări cifră? Află aici totul.

Băiatul tău și-a exprimat dorința că vrea neapărat o petrecere cât mai mare, cu cât mai mulți prieteni și cu cât mai multă pizza și jocuri video cât încape. Ei bine, cum să îi refuzi dorința, mai ales că el e de părere că e deja mare la cei doisprezece anișori ai lui? A avut și cerințe privind tortul: să fie unul cu zece mii de straturi, cu supereroi pe deasupra și cu cinci arome diferite pe fiecare blat. Aici, realismul întrerupe visul: îl convingi să se rezume la un tort de ciocolată. Desigur, tot ai nevoie de decoratiuni tort baieti. Le găsești în magazinul online Petreceremea.

Petrecerea nu e gata doar cu decorațiuni de tort: ce alte decorațiuni mai trebuie să adaugi în lista ta de cumpărături, ca să ai o petrecere cât mai frumoasă?

Deja ai scenariul în minte: baloane de tot felul, ghirlande, suflători, pinata, pălării hazlii și recuzite pentru fotografii. Inima-ți crește de bucurie, simțind cum retrăiești toate amintirile dulci din copilărie prin copilul tău. Vrei să-i oferi tot ce e mai bun, așa că nu economisești nimic și cumperi de toate. Astfel, coșul tău de cumpărături arată așa:

●      Baloane cu heliu, diverse modele

●      Baloane de modelaj, pentru animatorul pe care l-ai angajat

●      Baloane cifră

●      Baloane figurine

●      Baloane cu mesajul Happy Birthday!

●      Lumânări cu mesajul La Mulți Ani! sau lumanari tort cifre.

●      Decorațiune tort cu mesaj festiv (nu te-ai hotărât dacă vrei să pui lumânări sau decorațiuni. Cine spune că nu le poți pune pe amândouă, mai ales că tortul e mare? Așadar, iei de toate și te hotărăști când va fi gata tortul.)

●      Tunuri cu confetti

●      O ghirlandă decorativă

●      Recuzite foto cu tematică fotbal, pentru că iubește fotbalul!

●      Suflători

●      Diverse accesorii pentru masă (farfurii și pahare de unică folosință, șervețele etc.)

●      Coifuri.

Cumpărăturile le-ai făcut, tot ce rămâne acum e să petreceți împreună

Băiatul nu știe ce-l așteaptă. Știe doar că mami și tati îi vor organiza o petrecere de ziua lui, cu tot ce și-a dorit. I-ai cumpărat cadourile, ai chemat invitații și a sosit ziua cea mare. Dis de dimineață, copilul tău se trezește sau, mai degrabă zis vă dă trezirea, fiind treaz încă de la orele matinale ale dimineții de atâta nerăbdare. Partenerul se duce să aducă tortul de la patiserie și îl decorați ori cu lumânări, ori cu decorațiuni, înainte să-l puneți la rece. Pe urmă, înainte să ajungă invitații, mergeți să ridicați pizza. Consola de jocuri e și ea pregătită de toți copiii care o vor pune la încercare și, nu în cele din urmă, decorațiunile precum ghirlandele sunt puse fiecare la locul lor, pe pereți sau pe masă. Sunteți gata de distracție!

La final de zi, după toată oboseala aferentă găzduirii oricărei petreceri acasă, ajungeți la concluzia că anul viitor repetați povestea. Fiul vostru e adormit pe canapeaua din living cu un zâmbet pe fața lui, parcă înlemnit pe obrăjorii lui. Ce bine că v-ați gândit să dați comandă de la petrecereamea.ro.

Contact:

0770 562 676

[email protected]

Sursă foto: petrecereamea.ro

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: