Mamă de gemeni? Este timpul să cauți un cărucior de gemeni 3 in 1! 

Ce frumoasă este viața de mamă, nu-i așa? Nu poți simți iubirea de mamă până nu devii una. Da, știm că viața de mamă este foarte importantă, dar mai este și solicitantă. Practic educarea și grija copiilor sunt în mâinile ei, mai ales în primii ani de viață. Dar să fii mamă de gemeni? O adevărată aventură cu siguranță. Un cărucior de gemeni 3 în 1 e exact ceea ce o mamă are nevoie.

Ce trebuie să știi atunci când cumperi un cărucior - câteva criterii importante

Căutarea unui cărucior benefic pentru copil, dar și pentru mamă, poate fi uneori copleșitoare. Nu poți întreba copilul ce își dorește pentru că nu vorbește, ca mamă nu știi exact ce e mai bine, iar asta poate să îți dea bătăi de cap. Auzi din toate părțile păreri și păreri, că trebuie să fie mai mare, mai mic, să fie cu pernă dublă, să fie pliabil și lista poate continua. Însă, sunt câteva criterii de care trebuie să ții cont atunci când cauți un cărucior.

●      Siguranța copilului

Este important să știi despre bebelușul tău este în siguranță mereu.

●      Înălțimea și greutatea

Deși pare un criteriu ușor de trecut cu vedere, este totuși important. Înălțimea trebuie să fie reglabilă pentru a utiliza ambii părinți căruciorul fără probleme. Pe site-ul celor de la toysforkids.ro poți găsi cărucioare reglabile, iar problema înălțimii nu va mai exista.

●      Frânele acestuia

Deși poate părea banal, frânele sunt foarte importante, este nevoie ca acestea să fie ușor de folosit și destul de puternice, pentru a putea ține întreaga greutate a căruciorului.

●      Materialul din care este fabricat

Căruciorul trebuie să fie dintr-un material rezistent. Nimeni nu își dorește să cumpere un cărucior în fiecare an sau chiar lună, mai ales dacă e vorba de gemeni. 

●      Design, culoare

În ultimul rând, design-ul, culoarea și tot ce ține de aspectul și realizarea căruciorului trebuie să fie pe placul părinților. Altfel te plimbi prin parc cu un cărucior care arată bine. Iar pentru o mamă de gemeni, altfel te plimbi când ai un carucior gemeni 3 in 1 ales exact după preferințele tale.

Tipurile de cărucioare, se simte sau nu diferența?

●      Căruciorul sport

●      Căruciorul 2 in 1

●      Căruciorul 3 in 1

●      Cărucior gemeni

Diferența o vedem atât în titlu, dar și în componentele acestuia și în modul de manevrare. Dacă un cărucior sport este conceput foarte minimalist, un cărucior de gemeni 3 in 1 va avea mult mai multe funcții. 

Sunt multe criterii de urmărit și luat în vedere, dar căutarea ta se poate încheia aici. Poți găsi o varietate mare de modele de cărucioare. De la cărucioare simple fixe, până la cărucioare realizate în diferite mărimi, materiale și cât se poate de moderne. De exemplu, carucior Cybex 3 in 1 sau cele de la Bebetto, Coccolle si multe altele. 

Da, viața de mamă este frumoasă, mai ales atunci când ți-ai ales un cărucior pe măsură. Fă-ți viața mai ușoară. Copii fericiți înseamnă părinți fericiți, iar un cărucior pe măsură poate aduce fericirea și liniștea părinților. 

Contact:

0742431194

[email protected]
 

Vizualizări: 1,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: