Un celebru solist gorjean s-a cununat în secret!

Solistul gorjean Silviu Octavian Călugăru, cunoscut publicului ca Tavi Colen, fost solist al trupei Talisman, s-a cununat religios. Acesta și iubita lui, Emma Ștefan, cunoscută ca Emma de la Radio ZU, s-au căsătorit în secret. D

Emma și Tavi Colen, fostul solist al trupei Talisman, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se afișează foarte rar împreună, dar povestea lor de dragoste este una ca în filme. Iubirea ce îi leagă i-a făcut să ia decizia de a se căsători. Tavi Colen și Emma și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, într-o cununie religioasă. Cei doi nu au dezvăluit când a avut loc această cununie religioasă, dar vor să se pregătească în curând pentru petrecerea de nuntă.

Cu toate acestea, ei au povestit că nu au făcut încă cununia civilă și nici nu se grăbesc să o facă. Se pare că pentru ei nu contează documentul care i-ar putea lega în mod oficial, ci e mai importantă legătura lor pentru care primesc binecuvântare de la Dumnezeu.

Frumoasa șatenă care e vocea de la Radio ZU formează un cuplu cu Tavi Colen de 16 ani și în relația lor îndelungată au trecut împreună prin multe încercări și furtuni. În ciuda provocărilor, iubirea lor a devenit și mai puternică, unindu-i mai mult și determinându-i să își dorească să facă pasul următor.

Chiar dacă uneori mai are momente de gelozie, Tavi Colen recunoaște că o iubește foarte mult pe Emma și a ales să îi fie pentru totdeauna alături. Pe lângă faptul că e foarte frumoasă, Tavi a spus adesea că motivul pentru care s-a îndrăgostit de ea este și inima ei mare.

Cei doi au ales să facă logodna la biserică și și-au sfințit deja verighetele, dar încă nu au făcut cununia civilă. Artistul se bucură că Emma nu insistă ca ei să se căsătorească și civil, dar speră să poată face în curând petrecerea de nuntă, pentru a-și sărbători iubirea alături de rude și prietenii apropiați.

„Eu îi spun că este iubita mea frumoasă și bună, pentru că este foarte bună la suflet. Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu, ne-am logodit, avem verighetele sfințite, ne-am cununat la preot. Ema nu m-a presat niciodată și nici nu spune că-și dorește. (…) Vrem să facem un fel de petrecere de nuntă, toată lumea să vină pe malul unei mări, nu știu, am vorbit despre asta, vorbim mereu, sau pe malul lacului, la Bittman de exemplu”, a spus gorjeanul Tavi Colen.

Galerie foto


Vizualizări: 3,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: