Pregătiri pentru nuntă? 4 detalii foarte importante la care să fii atent dacă îți planifici singur nunta

Poză de Dillon Groves pe Unsplash 


Organizarea unei nunți presupune o atenție deosebită la detalii, deoarece un astfel de eveniment trebuie să fie unic și special. Dacă ai decis să îți organizezi singur nunta, fără ajutorul unui wedding planner, atunci ar trebui să știi că există câteva aspecte pe care este recomandat să nu le pierzi din vedere, despre care discutăm în cele ce urmează. 

La ce să fii atent atunci când îți organizezi munca?


1. Acoperă toate gusturile în materie de băuturi

Nunțile sunt un motiv foarte bun de petrecere, iar la aceste evenimente se servesc de cele mai multe ori băuturi fine, în concordanță cu eleganța evenimentului. Chiar dacă în general băuturile obișnuite sunt vinul și șampania, fii pregătit și pentru alte gusturi ale invitaților. Cumpără whisky de pe altex.ro și alte băuturi rafinate, fiind astfel pregătit pentru preferințele invitaților, indiferent de tipul băuturii pe care vor să o consume.

2. Alege un furnizor pentru tort și candy-bar

Nunțile tradiționale și nu numai se termină cu momentul tăierii tortului miresei, așa că pentru acest moment va fi necesar să discuți cu un furnizor pentru tort. O cofetărie de încredere, care folosește ingrediente de calitate, este cea mai bună alegere, mai ales luând în calcul preferințele invitaților, care pot veni chiar și cu copiii. Tortul trebuie adus la restaurant cu câteva ore înainte ca nunta să înceapă, așa că alege un furnizor care îți poate garanta că se poate ocupa de comanda ta așa cum îți dorești. Poți opta pentru același furnizor și pentru candy-bar sau poți alege un furnizor separat, în funcție de preferințele tale.

3. Asigură muzica de petrecere

Nunta, ca orice petrecere, presupune și dans și voie bună. Asigură-te că discuți cu o echipă de profesioniști pentru a-ți asigura muzica la petrecere, o echipă care să poată acoperi cât mai multe genuri muzicale. Optează pentru trupe care să poată cânta live, în loc de un DJ, pentru că în general la petreceri de acest tip muzica pe care o cântă un solist este mai apreciată. Soliștii știu când și ce anume să cânte pentru a stimula publicul, contribuind astfel la un eveniment cât mai reușit. 

4. Apelează la un fotograf și un videograf

Deși pentru multe persoane acesta este un detaliu nesemnificativ, fotografiile de nuntă vor conta destul de mult de-a lungul timpului. Un fotograf bun va capta pe film acele momente de care îți vei aminti întotdeauna cu drag, iar videograful va realiza un film memorabil, în care să îți poți revedea oricând prietenii care au participat la nuntă și familia. 

Fotografia de nuntă este și o poveste frumoasă spusă prin imagini, pe care o poți transmite și generațiilor următoare. În consecință, atunci când vei alege fotograful de nuntă doar gândește-te la faptul că poate în viitor copiii tăi vor dori să vadă amintiri din această zi specială. 

Organizarea unei nunți nu este în mod cert o experiență foarte ușoară, necesitând implicare totală și o atenție la detalii cu adevărat specială. Este important să iei în calcul acest detalii discutate anterior, adăugând la acestea și cumpărarea rochiei și a costumului de mire, achiziționarea verighetelor, a mărturiilor sau alegerea meniurilor de la restaurant ori alegerea bisericii în care cununia va urma să aibă loc. 

Vizualizări: 693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: