Se mărește „legiunea străină” de la CSM Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu transferă doar jucătoare străine pentru noul sezon. Clubul primăriei a anunțat transferul cu numărul cinci din această vară și este vorba tot de o jucătoare străină ca și celelalte patru transferuri deja perfectate.

CSM Târgu Jiu a anunțat miercuri un nou transfer, tot o jucătoare străină, a cincea adusă la Târgu Jiu în această vară.  Oficialii clubului gorjean au anunțat că au ajuns la un acord cu portărița franceză Amandine Balzinc, în vârstă de 31 de ani.

„CSM Târgu Jiu continuă campania de reconstrucție a lotului pentru viitorul sezon din Liga Florilor și a ajuns la un acord cu franțuzoaica Amandine Balzinc, care a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale doar la echipe din Franța, dar are la activ și un sezon în Liga Florilor. Amandine a apărat sezonul trecut poarta Daciei Mioveni”, a anunțat oficial csmtargujiu.ro.

În ceea ce o privește pe jucătoarea franceză, aceasta a declarat că dorește un nou început. 

”Aștept cu nerăbdare această nouă provocare alături de suporteri, de colegele mele și staff-ul echipei. Îmi propun un nou început și sunt pregătită să-mi ajut echipa. Sunt foarte fericită să mă alătur CSM Târgu Jiu. Este un club cu ambiții mari, pe care l-am observat pe tot parcursul sezonului trecut. Apreciez atmosfera din Sala Sporturilor și sunt sigură că îmi va da mai multă forță pe teren”, a declarat Amandine Balzinc, pentru site-ul oficial, după parafarea contractului cu echipa pregătită de Liviu Andrieș.

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: