Zeci de mii de fani ai României au impresionat la finalul meciului cu Olanda!

Naționala României a părăsit în optimi Campionatul European, după un 0-3 cu Olanda. La finalul meciului zecile de mii de suporteri români prezenți pe arena din Munchen i-au ovaționat la scenă deschisă pe tricolori.

Au fost momente fabuloase la finalul meciului cu Olanda, care nu au fost surprinse la TV.  Căpitanul Nicolae Stanciu și fundașul Andrei Burcă nu au putut să-și stăpânească emoțiile și au început să plângă în fața miilor de fani prezenți la meci.

Suporterii naționalei nu au fost afectați de eșecul categoric din fața Olandei și i-au ovaționat minute în șir pe fotbaliștii naționalei. 

Zecile de mii de fani români s-au comportat incredibil cu fotbaliștii naționalei, iar la final le-au strigat fiecăruia numele și au scandat „România! România!” și „Suntem mândri de voi”, spre uimirea suporterilor batavi.

„Am făcut tot ce a depins de noi să egalăm. Astăzi au fost mai buni decât noi și au meritat să câștige. Vreau să le mulțumesc tuturor românilor pentru ceea ce au putut să facă chiar din ziua în care am ajuns în Germania. Jos pălăria pentru ei. Sper să fie mândri de noi, pe ei vrem să îi facem fericiți”, a declarat Nicolae Stanciu.

Jurnaliștii spanioli de la Marca au rămas extrem de impresionați de faptul că fanii români de pe Allianz Arena au stat pe stadion după fluierul final și și-au ovaționat favoriții, asta în timp ce suporterii olandezii nu au fost prea vocali și au părut prea puțin entuziasmați de calificarea echipei în sferturi.

„Fanii României cântă alături de echipa lor după ce au fost eliminați de la EURO 2024, în timp ce câștigătorii, fanii Olandei, tac”, au postat cei de la Marca pe rețelele sociale.

Vizualizări: 1,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: