L-au pierdut și pe Brînzan și lotul e tot mai subțire

ACS Viitorul, echipa cu origini vâlcene care folosește stadionul din Târgu Jiu este în pragul colapsului. Practic, mai are doar zece jucători care au evoluat sezonul trecut, după plecarea căpitanului Denis Brînzan, iar la capitolul sosiri nu s-a anunțat nimic, decât revenirea unui jucător care se lăsase de fotbal și a doi juniori împrumutați.

Aflată în pragul falimentului, după ce a bifat deja câțiva ani de insolvență, ACS Viitorul are mari probleme cu menținerea jucătorilor care au aflat deja că banii se dau greu sau deloc la această echipă și jucătorii trebuie să ajungă pe la comisiile FRF sau la tribunale pentru a-și primii salariile. 

La reunirea celor de la ACS Viitorul o mare parte dintre jucătorii care au evoluate sezonul trecut nu au mai revenit și nu e greu de anticipat de ce au ales să plece. 

Oficial, clubul a anunțat patru plecări deși cei care au ales alte destinații sunt mai numeroși. Cum era de așteptat străinii care au jucat sezonul trecut nu s-au mai întors și nu ar fi o surpriză să fi deschis deja procese la FIFA pentru a-și recupera salariile restante. Sezonul trecut clubul vâlcean a plătit aproximativ 40 de mii de euro lui Felipe Acosta care a câștigat la FIFA procesul cu clubul și ACS Viitorul a avut interdicție la transferuri mai bine de jumătate de an.

Pe lângă cele cinci plecări anunțate oficial de club, una pe perioada vacanței și patru după reunire, a mai plecat acum și Denis Brînzan, care era chiar căpitanul echipei. 

După cum s-a văzut la primul amical, cu Jiul Rovinari, în lot sunt mai mulți jucători în probe decât cei care au jucat sezonul trecut, acestora alăturându-se și trei jucători reveniți la echipă.

Cu precizarea că jucătorii marcați cu * sunt în probe iată ce echipe a folosit timișoreanul Călin Cojocaru la amicalul din weekend: Dragoș Lupescu – Mădălin Sturzu*, Raul Cojocaru, Daniel Bîrzu, Adrian Godja – Nicholas Geană, Denis Brînzan, Claudiu Moisie, Răzvan Vulpe – Patrick Andreaș, Mario Lupulescu iar în repriza secundă au jucat: Alexandru Krupenschi, Păuna*, Andrei Gogete* – Eduard Croitoru, Luca Feher, Ovidiu Rasoveanu, Pefoura Okom*, Yanis Răducanu*, Alexandru Chipariu*, Mădălin Sturzu*, Harry Ogarey*, Robbie Takoda*, Ramon Gașpar*, Gabi David*, Troy Perez*.

Printre cei aflați în probe se numără un jucător din Australia și altul din Anglia dar și un camerunez.

Vizualizări: 1,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: