Transfer de titlu la Universitatea Craiova! 

Mihai Rotaru a transferat un fundaș spaniol cu 6 goluri la activ în Segunda Division. Grego Sierra a semnat deja cu gruparea din Bănie la cererea expresă a antrenorului român și va avea misiunea să-l înlocuiască pe brazilianul Raul Silva, plecat în această vară de la echipa olteană.

Universitatea Craiova a mai reușit un transfer cu care speră să lupte la titlu în nou sezon. Fundașul central spaniol Grego Sierra a semnat pe doi ani cu gruparea din Bănie și se află deja în cantonamentul echipei oltene din Lunca Jiului, a anunțat Fanatik.

Apărătorul iberic, autor a șase goluri în Segunda Division, a fost adus la solicitarea expresă a lui Costel Gâlcă. El a venit liber de contract în Bănie după despărțirea de Burgos, din liga a doua spaniolă. Grego Sierra a fost om de bază în ultimele sezoane la formația iberică, fiind aproape mereu titular.

Fundaș central de picior stâng, Grego Sierra a avut evoluții apreciate în fotbalul spaniol, el jucând an de an în Segunda Division, eșalon unde a bifat 124 de meciuri.

Spaniolul Grego Sierra s-a format la Murcia, iar de-a lungul carierei a evoluat la Murcia B, Atletico Madrid C, Noja, Mar Menor, La Hoya Lorca, Valencia B, Numancia, UCAM Murcia, Sabadell şi Burgos.

Patru jucători a transferat Universitatea Craiova în vara aceasta: portarul Silviu Lung jr., mijlocaşul japonez Takuto Oshima şi extremele Luis Paradela, cubanez, şi Carlos Mora, costarican.

Vizualizări: 2,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: