De ce a plecat căpitanul de la ACS Viitorul, Denis Brînzan!

La ACS Viitorul Târgu Jiu nu pare să mai rămână niciunul dintre jucătorii de valoare și problema nu pare să fie la jucătorii care pleacă. Ultimul plecat este chiar căpitanul echipei, Denis Brînzan, nemulțumit de oferta făcută de club pentru prelungirea contractului.

După golgheterul Alexandru Gîrbiță, plecat la Corvinul Hunedoara, ACS Viitorul și-a pierdut și căpitanul. Nemulțumit de oferta primită, Denis Brînzan a decis să nu-și mai prelungească contractul cu echipa la care evolua de trei ani.

În ultimul sezon de Liga 2, mijlocașul la închidere Denis Brînzan (27 de ani) a bifat 22 de jocuri și a marcat 3 goluri, în partidele CSC Dumbrăvița (1-1), Corvinul (2-1) și CS Tunari (1-2).

”Deși eram și sunt în discuții cu alte echipe, celor de aici le-am oferit prima șansă de a prelungi, însă oferta pe care mi-au făcut-o nu a fost ceea ce mi-am dorit”, a declarat Brînzan, citat de liga2.ro.

De fapt jucătorii de valoare sunt greu de ținut pe salarii mici, mai ales când aceștia știu că ACS Viitorul a dat 40 de mii de euro lui Felipe Acosta, columbianul care a fugit practic de la echipă dar a câștigat banii pe întregul contract la FIFA. Acesta a procedat exact la fel ca jucătorii străini care au fost aduși, în urmă cu câțiva ani, la Pandurii, chiar de către Călin Cojocaru, jucători care au fugit ulterior și au câștigat procesele cu clubul la FIFA.

Fost jucător la Pandurii Târgu Jiu, FC Argeș și CSM Reșița, mijlocașul Brînzan, originar din Târgu Jiu, se află în discuții cu mai multe cluburi, printre care și Concordia Chiajna. ”Da, sunt în discuții cu alte echipe, încă nu m-am decis 100 la sută. Îmi doresc să fie stabilitate la viitoarea echipă, să joc fotbal de plăcere și să fac performanță”, a mai spus fotbalistul de 27 de ani.

În condițiile în care au plecat din nou foarte mulți jucători, ar putea pleca și antrenorul Călin Cojocaru care spunea, la finalul sezonului trecut că principala condiție să mai continue la echipă este continuitatea din lot. Și tocmai această condiție nu s-a îndeplinit de către conducere, lotul fiind redus sub jumătate din jucătorii care evoluau sezonul trecut. Practic din lotul care a jucat sezonul trecut mai sunt doi portari și opt jucători de câmp.

Vizualizări: 1,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: