S-au pus în vânzare bilete on-line pentru meciul cu Rapid Bucureşti

CSM Târgu Jiu întâlneşte sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 17.30, pe teren propriu, pe Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 9-a din Liga Florilor. CSM Târgu Jiu anunță că a pus în vânzare bilete pentru acest meci.

Cei care doresc să le susțină pe jucătoare din tribună la acest dificil meci de campionat își pot achiziționa deja bilete de pe platforma online blt.ro, accesând următorul link: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-rapid-bucuresti.html, anunță csmtargujiu.ro.

„Meciul dintre CSMTârgu Jiu şi Rapid Bucureşti va fi un adevărat spectacol al sportului şi pasiunii pentru handbal. Suntem sigur că această confruntare va aduna în tribune numeroşi fani înfocaţi, dornici să asiste la o partidă deosebită între cele două echipe. Sperăm ca şi de această dată sprijinul fanilor să ducă spre un rezultat pozitiv, aşa cum s-a întâmplat şi la precedentul meci de pe teren propriu, atunci când CSM Târgu Jiu a trecut de HC Zalău. Vă aşteptăm în număr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a le susţine pe handbalistele pregătite de Liviu Andrieş şi Andrei Enache”, a anunțat clubul primăriei.

Preţul unui bilet pentru acest meci este de 15 RON.

Vizualizări: 909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: