Flavius Stoican i-a arătat cartonașul roșu arbitrului!

Flavius Stoican, antrenorul care a antrenat în mai multe mandate la Târgu Jiu pregătește acum echipa din Reșița. Temperamentalul antrenor a ieșit în evidență în ultima etapă de Liga 2 după ce a arătat cartonașul roșu arbitrului meciului dintre CSM Reșița și Chindia.

CSM Reșița aa pierdut  la cel mai drastic scor din partidele desfășurate în această etapă și a bifat al cincilea eșec în acest sezon. Cu scorul de 1-4 a cedat echipa bănățeană, sâmbătă, la Târgoviște, pe stadionul ”Eugen Popescu”, în fața unui adversar care suferă la rândul său și are rezultate alternante.

Penalty-ul din care Chindia a deschis scorul l-a enervat pe Flavius Stoican, care a fost eliminat două minute mai târziu și a creat o scenă de teatru.

Chindia a deschis scorul dintr-un penalty acordat destul de ușor de arbitrul Robert Avram, dintr-o ciocnire între Drăghiceanu și Tache, fază la care antrenorul Flavius Stoican a văzut cartonaș galben pentru proteste. Robert Moldoveanu a transformat cu sânge rece, după cum informează liga2.ro.

Au mai trecut apoi două minute, iar Flavius Stoican, încă nervos după penalty-ul acordat de arbitru, a protestat din nou la o fază în care Rimovecz a faultat din spate și a primit corect cartonașul galben, arbitrul i-a arătat al doilea cartonaș galben antrenorului și i-a transmis să urce în tribună.

Au fost nevoie de avertismentul arbitrului că îl mai lasă trei minute pentru a ieși afară și dacă jocul nu se reia îi va pune capăt. Stoican a urcat în cele din urmă în tribună, însă nu înainte de a cere de pe banca sa un con de antrenament, o copetă roșie, pe care a luat-o și i-a arătat-o arbitrului Robert Avram. Copeta a jucat rolul cartonașului roșu, pe care Stoican i l-a arătat arbitrului Robert Avram.

Vizualizări: 683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: