N-au reușit să învingă cea mai în formă echipă din Liga 2!

CS Tunari a continuat și în acest weekend șirul de șase meciuri oficiale fără înfrângere. După partida cu ACS Viitorul, nou promovata a ajuns la cinci jocuri fără eșec în Liga 2, șase meciuri oficiale dacă se ia în calcul și cel din grupele Cupei României.

CS Tunari a ajuns la cinci meciuri la rând fără eșec în Liga 2, la șase dacă se ia în calcul și partida cu Universitatea Craiova din Cupa României.

Nou-promovata din Liga 3 a reușit o remiză în etapa a 11-a de Liga 2, contra ACS Viitorul, pe teren propriu.

Ștefan Odoroabă, antrenorul Tunariului, a fost mulțumit de rezultat, de evoluția jucătorilor săi, mai ales pentru faptul că nu au primit gol. Însă, CS Tunari are probleme în atac, în ultimele trei meciuri marcând de numai două ori, fiind bifate, în urma duelului cu ACS Viitorul, trei remize la rând.

Nou-promovata din Liga 3 a bifat, anterior, egaluri cu Corvinul Hunedoara și CSM Reșița, înregistrând același rezultat, scor 1-1. Ștefan Odoroabă a scos în evidență plusurile echipei sale, declarând că acest parcurs îi dă încredere pentru duelurile următoare și că seria fără eșec poate continua.

”Doream să câștigăm, dar mai bine un punct decât nimic. ... Și noi suntem pe un drum bun și ne bucurăm că nu am pierdut. Sincer, ne bucuram mai mult dacă am fi câștigat. Ne dă încredere faptul că n-am mai pierdut. N-am luat nici gol, e un lucru bun, avem un moral bun, atitudinea jucătorilor îmi dă și ea încredere. Marcăm și rar. Mă concentrez pe defensivă, dar nu cred că e vorba că nu vreau să atacăm”, a spus Ștefan Odoroabă la Metropola TV, citat de Liga 2.ro.

Înainte de startul jocului, cele două echipe au ținut un moment de reculegere în memoria lui Adrian Stanciu, analist video al primei echipe a CS Tunari, dar și cameraman al Academiei Rapid, decedat în această săptămână.

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: