Doi luptători de la CSM Târgu Jiu la Campionatul Național U15 și Juniori 4

Sportivii din cadrul secției de lupte a CSM Târgu Jiu s-au pregătit intens pentru ultima competiție din acest an dedicată juniorilor. Amelian Istratescu, la categoria 85 de kilograme și Yanis Peciuc Yanis, la categoria 44 de kilograme, sportivi pregătiți de Mădălin Gorjanu, participă la Campionatul Național pentru Juniori U15 și Juniori 4, lupta la sol-proba parter.

După reușita lui Octavian Mitoi, din urmă cu două săptămâni, de la Călărași, acolo unde luptătorul gorjean a cucerit titlul de campion național la categoria de vârstă U17-proba parter, reușind să-și adjudece medalia de aur la categoaria 71 de kilograme din cadrul Campionatului Național Invididual U17 / Probă parter, alți doi sportivii de la secția de lupte a CSM Târgu Jiu vor încerca să performeze în proba parter, de această dată la categoriile de vârstă Juniori U15 și Juniori 4.

Luptătorii juniori de la CSM Târgu Jiu vor să încheie anul cu rezultate cât mai bune în cadrul uneia dintre cele mai importante competiții rezervate juniorilor de la finalul acestui an. Antrenorul Mădălin Gorjanu are încredere în cei doi luptători ai săi, Amelian Istratescu și Yanis Peciuc, că pot să obțină rezultate bune la acest turneu. 

Competiția se desfășoară la Călărași în perioada 27-29 octombrie. În urmă cu două săptămâni, la Călărași, a avut loc în premieră Campionatul Național Individual U17-Probă parter.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: