CSM Târgu Jiu joacă în deplasare, cu Măgura Cisnădie

CSM Târgu Jiu se va deplasa în acest weekend la Cisnădie, pentru duelul din etapa a 8-a din Liga Florilor, cu Măgura Cisnădie. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache vor victoria în Ardeal.

Cu un moral excelent după victoria împotriva Zalăului, gruparea gorjeană privește cu încredere la confruntarea din Ardeal, cu Măgura Cisnădie. Jucătoarele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache merg la Cisnădie cu gândul să obțină un rezultat pozitiv. Vor avea un meci dificil în campania unei echipe care pierde greu pe teren propriu și este în creștere de formă în ultima perioadă, după cum anunță csmtargujiu.ro. CSM Târgu Jiu și Măgura Cisnădie sunt vecine de clasament. Gruparea gorjeană este pe locul 9 în Liga Florilor, cu 9 puncte, în timp ce gazdele sunt pe locul 10, cu 8 puncte.

Ambele echipe vin după ce au înregistrat victorii etapa trecută. Gazdele au învins în deplasare pe Știința București, în timp ce oltencele au trecut de echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, pe teren propriu.

De la CSM Târgu Jiu va lipsi Angela Pușcaș, dar și în aceste condiții, Andrei Enache spune că formația gorjeană este capabilă să obțină un rezultat bun în urma acestei deplasări. Secundul echipei din Târgu Jiu a declarat la conferința de presă premergătoare acestei partide că va fi un meci greu CSM Târgu Jiu se poate impune pe terenul Măgurei, dacă jucătoarele vor aborda partida cu aceași determinare pe care au avut-o și în meciul cu Zalăul.

Galerie foto


Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: