Universitatea Craiova, eliminată din UEFA Youth League!

Campioana României la juniori, respectiv câştigătoarea Ligii de Tineret în sezonul trecut, Universitatea Craiova, n-a reuşit să treacă de primul tur preliminar al UEFA Youth League. Echipa olteană a fost eliminată de Partizan Belgrad.

Juniorii antrenaţi de Ştefan Florescu n-au reuşit să marcheze niciun gol în cele două manşe disputate contra sârbilor şi au cedat cu 1-0 pe „Ion Oblemenco” şi cu 4-0 pe arena „Partizan”, din capitala Serbiei, a informat ProSPort.

Partida tur a stabilit un record de asistenţă în acea rundă a competiţiei, nu mai puţin de 4.000 de spectatori fiind prezenţi pe „Ion Oblemenco”, mai mulţi chiar şi decât la meciurile din grupele competiţiei.

Echipa de juniori U19 a Universităţii Craiova evoluează pentru „satelitul” clubului, în seria a 7-a a Ligii a III-a. Faţă de componenţa din campionat, formaţia din Bănie nu l-a avut în teren pe Atanas Trică, acesta neavând drept de joc în UEFA Youth League, deoarece nu are doi ani din ultimii trei în club, el fiind împrumutat anul trecut la CSA Steaua.

Vizualizări: 375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: