„Generația de Aur” va avea un monument la Arena Națională!

Profeția făcută de Gică Hagi devine realitate după 26 de ani. „Merităm să ne faceți statuie...”, a spus Regele iar în 2024, „Generația de Aur” va avea un monument la Arena Națională!

Gică Hagi primește un răspuns din partea destinului la 26 de ani de la mesajul profetic de dinainte de Campionatul Mondial din Franța. „Meritam statuie…”, a spus atunci Regele iar  acum, Nicușor Dan, primarul Capitalei, confirmă posibilitatea ca tricolorii să aibă un monument dedicat lor în fața Arenei Naționale.

Cotidianul ProSport a anunțat, în urmă cu o săptămână, evenimentul de gală care urmează să aibă loc, în primăvară, în fotbalul românesc. Este vorba de meciul de retragere al Generației de Aur, partidă care se va disputa pe cel mai mare stadion al țării, Național Arena.

Miercuri, într-o conferință de presă care a avut loc la Muzeul fotbalului din Capitală, la care au participat mai mulți componenți ai formației care, în anii 90-2000, a scos românii în stradă în cea mai frumoasă poveste din istoria echipei naționale, tricolorii au confirmat partida de cinci stele. Astfel, la București, urmează să vină o salbă de vedete mondiale, foști adversari, prieteni, colegi de-ai jucătorilor români.

„E greu să știm că nu vom mai juca niciodată împreună. Merităm acest spectacol, fiecare dintre noi, la 30 de ani de la CM 1994. Mereu am spus că merităm un meci de retragere. Din păcate, nu putem face partide individuale, așa că vom face un meci de retragere al Generației de Aur. Ultima oară când mai jucăm împreună. Am vorbit cu colegii mei să invităm câte un jucător alături de care am jucat. Vrem ca echipa adversă să fie condusă de Mourinho, să vină Stoichkov, Rivaldo, Figo, printre invitați”, a prezentat Gică Popescu, unul dintre liderii echipei de aur a României, partida care va avea loc pe 18 mai.

Însă surprizele nu se opresc aici. Florin Prunea, Bogdan Stelea, Adrian Ilie, Gică Mihali, Ionuț Lupescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu și Ilie Dumitrescu s-au întâlnit pentru a finisa ultimele detalii ale conferinței de miercuri și au postat mai multe fotografii din locația la care a avut loc reuniunea.

Vizualizări: 376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: