Atitudinea a făcut difernța în meciul cu HC Zalău!

CSM Târgu Jiu a reușit să obțină o victorie după o pauză de o lună de zile în campionat. Echipa de handbal feminin a întâlnit o formația apropiată ca valoare iar antrenorul Liviu Andrieș a apreciat că atitudinea elevelor sale a făcut diferența.

CSM Târgu Jiu s-a impus în fața formației HC Zalău, scor 28-25, la pauză 14-11, după un joc extrem de disputat.

Antrenorul Liviu Andrieș și-a felicitat jucătoarele pentru cum au evoluat și, mai ales, pentru agresivitate și pentru atitudinea lor care a făcut diferența.

“Atitudinea a făcut diferența. E clar că după ultimele discuții am cam pus “punctul pe i”, iar fetele au înțeles ceea ce trebuie să facă. Într-adevăr, am avut altă atitudine, altă determinare și e clar că diferența și scorul s-au datorat în primul și în primul rând apărării. Fete s-au apărat bine, au pus în practică exact ce am exersat și asta ne bucură. Începem să revenim cu acea apărare agresivă pe care ne-o dorim noi, antrenorii. E clar că în atac mai avem mici probleme de rezolvat”, a precizat antrenorul principal al echipei de handbal.

Și jucătoarele sale au fost de aceeași părere. “Eu cred că în teren am arătat că vrem să câștigăm. Am arătat atitudine și mă bucur foarte mult că am adus această importantă victorie, mai ales pentru suporterii care așteptau primul succes acasă”, a completat și jucătoarea Laura Moldovan.

CSM Târgu Jiu a înregistrat cu această ocazie cea de-a treia victorie în actuala ediție de campionat.

Vizualizări: 269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: