Baschetbaliștii U 16 ai CSM Târgu Jiu au câștigat și Turneul 2

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu câștigat și Turneul 2 din cadrul Grupei D. În Sala ”Voievod Lotovoi” din Târgu Jiu, echipa pregătită de Adrian Roșu s-a impus în cele două meciuri din grupă și este ca și calificată în Grupa Valorică A, faza superioară a competiției.

Echipa de juniori a CSM Târgu Jiu a trecut în weekend de CSS Târgu Jiu, scor 97-44, în derby-ul orașului Târgu Jiu la acest nivel juvenil. Duminică, 22 octombrie, CSM Târgu Jiu a trecut și de ACS Champions Buc-Cra, scor 71-57.

După ce au câștigat primul turneu din Grupa D, baschetbaliștii CSM Târgu Jiu au reușit să câștige și Turneul 2, disputat tot la Târgu Jiu. Deși a avut ceva probleme de efectiv, gruparea pregătită de Adi Roșu a făcut spectacol în cele două partide. Adrian Roșu a fost extrem de încântat de atitudinea pe care au arătat-o elevii săi în cele două confruntări. În primul meci, CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în fața celor de la CSS Târgu Jiu, scor pe sferturi 25-9, 33-9, 16-17, 23-9.

Meciul doi a fost ceva mai echilibrat. CSM Târgu Jiu a dominat finalul de meci și s-a impus cu 71-57 iar pe sferturi a fost 21-17, 17-19, 14-19, 14-7, după cum informează site-ul oficial.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu. Antrenor: Adrian Roșu.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: