Terenul de la Severin le-a purtat noroc!

ACS Viitorul Târgu Jiu a învins CS Mioveni cu un gol norocos în ultimul minut de joc. Meciul s-a disputat pe terenul de la Severin care le-a purtat noroc elevilor lui Călin Cojocaru.

Pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, ACS Viitorul a dispus, duminică, în etapa a 10-a a Ligii 2, cu scorul de 1-0 de CS Mioveni.  

După o primă repriză modestă la Severin, în care niciuna dintre echipe n-a expediat vreun șut pe spațiul porții, echipa lui Călin Cojocaru a avut mare noroc în partea secundă, iar golul a picat de abia în ultimul minutul al timpului regulamentar, când camerunezul Aziz Njoya Njifakue a marcat, din 7 metri, cu o lovitură de cap, la colțul lung, după cornerul executat de Gîrbiță.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 iar pentru CS Mioveni a fost primul eșec după o serie de patru rezultate pozitive, dintre care în ultimele trei câștigase.

Secundul Bogdan Chiriac a dat indicații de la marginea terenului pe tot parcursul meciului, deoarece antrenorul principal Călin Cojocaru a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și a fost nevoit să stea în tribună.

În etapa a 11-a, ACS Viitorul va juca în deplasare cu CS Tunari (sâmbătă, ora 11:00), ocupanta locului 17, echipă care în această rundă a remizat la CSM Reșița (scor 1-1) și are o serie de patru meciuri fără eșec.

Partida cu CS Mioveni s-a jucat la Drobeta Turnu Severin, deoarece terenul din Târgu Jiu se află într-o perioadă de refacere a gazonului, fiind însămânțat în aceste zile.

Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: