CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu Corona Brașov

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea disputată pe teren propriu cu Corona Brașov, scor 76-89, într-un meci care a contat pentru etapa a 5-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Americanul Dimitrius Underwood a reușit 24 de puncte, fiinde cel mai bun om al grupării gorjene.

Sâmbătă, 21 octombrie, baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au revenit pe parchetul din Sala Sporturilor cu gândul la o victorie împotriva nou-promovatei Corona Brașov. CSM Târgu Jiu a primit însă vizita unui adversar extrem de incomod, în prezența căruia baschetbaliștii gorjeni nu s-au simțit deloc confortabil și-au ratat șansa de a obține cel de-al treilea succes consecutiv din acest sezon, după cum informează csmtargujiu.ro.

Cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare. Oaspeții au început mai bine și s-au impus în primul sfert, în timp ce gorjenii au fost mai buni în sfertul doi. După ce l-au pierdut pe Popa Calotă, ușor accidentat, gruparea gorjeană a avut o cădere în sfertul trei, când s-a decis practic echipa câștigătoare. Gorjenii s-au impus în sfertul patru, dar fără să pună în pericol avantajul echipei din Ardeal. Pe sferturi scorul a fost 21-27, 17-15, 15-25, 23-22.

Dimitrius Underwood a fost cel mai bun om al grupării gorjene. Americanul a totalizat 24 de puncte, 10 recuperări și 9 pase decisve.

Vizualizări: 365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: